Engasjer deg!

Engasjer deg!

I siste utgave av fanzina gav vi klart uttrykk for at vi trenger nettopp DEG for å utvikle Menigheden videre. Det er mange områder som må dekkes, noe for enhver. Så, engasjer deg – bli med å dra lasset! Benytt online skjema for å melde din interesse, så tar vi kontakt så snart som mulig. Områder der det trengs folk: Fanzine (skribenter, og redaktør), styret, TIFO, video, bilde, web, arrangement, stands/rigg/salg, tur, forsanger, osv… Klikk på linken for å komme til skjemaet, eller klikk “les mer” for å lære mer om de forskjellige områdene. Eventuelle spørsmål, ta kontakt på

post(a)menigheden.no

Webside

Publisere artikler, viderutvikle hjemmesiden, moderere forum…

Foto/video

Som en del av foto/video-teamet dekker du gitte kamper i løpet av et år. Vi skaffer akkreditering. Du må selv stå for utstyret. Det kreves en viss kunnskap og kvalitet. På kamp dekker vi både kamp, men og tribuneliv.

Arrangement

Kanskje en av de viktigste områdene. Som frivillig i arrangementgruppa hjelper du å planlegge og gjennomføre arrangement som fremmer samhold blant supportere, både før og etter kamp. Pubarrangement, supporterkvelder med spillerbesøk etc…

Sikkerhet

Som en del av sikkerhetsteamet er du med å sikrer Menighedens medlemmer en trygg kampgjennomføring.

Stands/salg/rigg

Skulle Menigheden stå for salg på kampdag trår denne gruppa til. Det være seg medlemsstand eller salg av effekter.

Tur

Det har de siste årene vært gjennomført mange gode borteturer i regi av Menigheden. Bli med å dra- og videreutvikle arbeidet videre! Arbeidsoppgaver er planlegging av tur, gjennomføring og videreutvikling av koseptet.

Fanzine redaktør

Som redaktør i Fanzina, ”Menighedsbladet”, står du som overordnet og trekker i ”trådene”. Du samler fanzineteamet og planlegger og delegerer arbeidet. Vi har et ønske og mål om å gi ut 4 fanziner i løpet av et år.

Fanzine skribent

Som skribent i Fanzina forventes det at du er med å bidrar til at Fanzina blir innholdsrik. Det være seg spillerintervjuer, artikler og annet. Det forventes en viss skrivekunnskap.

Sang/forsanger

Kunne nesten vært slått sammen med Tifo-delen under. Men, er du en type som ønsker å bidra til at Menigheden leverer maksimalt på tribune hver kamp, så er dette plassen for deg. Det vil være egne forsangerfelt hvor de med høyt engasjement prøver å få med hele feltet.

Tifo

Bannere, OH’er, to-stangs, flagg, bluss, røyk og kasteruller. Tifo kan beskrives som det visuelle du ser på en kamp. Ta del i tifogruppa (MtC – Menigheden tifo Christianssand) om du ønsker å ta del i at dette blir gjennomført! Det blir maling, opptegning, sying, planlegging og gjennomføring – men også en hel del sosialt!