MEDLEMSKAP 2010

Etter et turbulent 2009 har vi nå satt alle kluter inn for å virkelig gi jernet kommende sesong, en hel del endringer vil bli foretatt for å øke det totale engasjementet her i sør. Vi har holdt igjen litt med tanke på den situasjonen klubben er i angående eierskap og konkursfaren som foreligger, men når vi teller inn 2010 er det knappe 3 uker til seriestart og tiden begynner bli knapp.
Tiden er inne for å tenke fremover.
– Det ser ut som om den fremtidige løsningen for Start er på plass i løpet av kort tid.
– Supporterklubben har omorganisert seg til en større og mer rutinert ledergruppe
– De som ble valgt inn på årsmøtet:Jan Erik Stallemo, Rune Hareide, Connie Røyland, Rolf Eivind Berntsen, Alf Petter Mollestad, Kenneth Storberget, Jens Langfeldt, Merethe Jonassen og Magnus Storm Larsen+

Endringer som er tenkt foran 2010:
– Stolene på deler av feltet skal bort, det er ikke helt i boks enda, men signalene er meget bra.
– Vi fortsetter den gode tur trenden fra i fjor og setter opp faste borteturer som kjøres uansett.
– Vi har konkrete ungdomsarrangement, og allerede i januar/februar vil vi invitere til noe nytt og spennende. (Det vil komme informasjonsbrev i posten om dette)
– Ny SMS tjeneste for medlemmer er snart klart, samt at vi jobber mot ett innloggingssystem på nettsidene våre. Vi ønsker å øke kommunikasjonsnivået ut mot medlemsmassen vår, samtidig som vi får en toveis kommunikasjon.
– Samlingsplass før kamp, til visning av bortekamper og arrangement jobbes det med å få på plass

Avtaler i 2010:
– Per dags dato har vi ingen sponsoravtaler, avtale på salg av supporterutstyr eller andre inntekter utover medlems kontigenten. Vi ber derfor våre medlemmer om tilbakemeldinger på forslag eller tips til hvordan vi kan skape inntekter for supporterklubben. Send mail til post@menigheden.no med forslag!

Frivillige
Aktivitetsmessig skal vi holde ting i gang, men trenger hele veien frivillig til hjelp.
Har du lyst og mulighet til å hjelpe til med:
Web, vakt, tur, skribent i medlemsbladet, tifo/tribune, eventuelt salg om vi får avtale med sportsprofil.Ta kontakt med post@menigheden

Menigheden tilbyr to typer medlemskap, meld deg inn NÅ for 2010:
Hovedmedlemskap: 200 kr. pr. år.
Ungdomsmedlemskap: 150 kr. pr. år. (Under 18)

Merk innbetaling med:
Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
E-post:

Hvis du velger å betale via nettbanken skal riktig sum sendes til kontonummer 2801.20.56127.

Og tilslutt vil vi ønske alle våre medlemmer en riktig god jul, og et fantastisk nytt Start år

Ledergruppen 2010

Comments are closed.