Football

Starter of the week: Geir Ludvig Fevang

Ukens Starter er en spiller som kom fra søndagens motstander Sandefjord, og som trolig har scoret det beste målet på Sør Arena da han scoret 2-0 mot Haugesund tidligere i sommer. Etter at mange trodde at karrieren hans var over etter angrepet på Heinz Muller, har han denne sesongen vært stabilt god og definitivt bidratt til vår gode scoring så langt.

Denne ukens start er Geir Ludvig Fevang.

Hva har du gjort denne uken?

• Mandag: restitusjon (jogging eller sykling)

Tirsdag: gratis

Onsdag: styrketrening om morgenen, fotball om ettermiddagen

Torsdag: fotball (kort banespill, høy intensitet)

Fredag: fotball (formasjonskarakter, mot kampen)

Lørdag: frivillig opplæring

Fortell oss gjerne litt om intensiteten, stemningen og kvaliteten på treningen.

• Jeg tror det generelt er god intensitet og kvalitet på treningen. De to siste ukene har vi klart å kjøre litt ekstra fordi det ikke har vært en midtukekamp, ​​og det har også gjort sitt. Stemningen er alltid der.

Hvem har etter din mening vært den beste spilleren på trening den siste uken?

• Rune Nilsen. Han utmerket seg som venstreback i går og leverte 0 uoverensstemmelser

kaster_300Hvilken spiller har vært / hatt den siste uken:

Den tøffeste spilleren / de hardeste taklingene?

• Jesper satte Espen (som vanlig) ut av spill i noen dager.
  • Scoret det beste målet?
  • Espens to mål mot Notodden var begge gode prestasjoner

Vært mest sur / sur / frustrert?

• Mange. Da det ble kjent at neste helgs kamp mot Sogndal muligens vil være en tredagers tur for oss ..

Vært den mest positive personen i gruppen?

• Rune Jacobsen som fikk delta i dagens frivillighetsøkt og etterpå ønsket å løpe med alle. Han var veldig ivrig og positiv.

Fortell oss om det beste målet du noensinne har scoret.

• Jeg tror jeg må svare på målet mot Haugesund på Sør Arena for noen uker siden. Det var en god kamp.

Hva er din sterkeste side som spiller, og hva trenger du for å forbedre?

• Mine sterkeste sider er teknikken og fotballforståelsen. Jeg må forbedre mine defensive egenskaper. Bli en bedre og tøffere 1. forsvarer

Hvor er Geir Ludvig Fevang om 5 år?

• Forhåpentligvis fortsatt på fotballbanen og godt fornøyd med karrieren.

Hva gjør du når du ikke spiller fotball?

• Så er jeg hjemme med kjæresten min, ser på film, leser og hører på musikk eller som nå – ser på tour de France.

Kontrakten din utløper etter årets sesong. Hva er statusen der? Vil vi se deg i en startdrakt igjen i 2009?

• Det er absolutt mulig. Det vil sannsynligvis bli en prat med Start snart, og vi får se hva vi kan gjøre

Du har spilt både venstre og sentral midtbane i år? Hvor liker du best?

• Sentral midtbane

Hvem er din favorittspiller og hva er din favorittklubb utenfor Start?

• Rui Costa og Leeds United

Sett opp et drømmeteam med spillere du har spilt i løpet av din karriere! (4-4-2)

Karsten Olsen (IL Runar)

Thomas Eftedal (SF), Atle Roar Håland (Start), Andreas Augustsson (SF), Jan Fredrik Bjørntvedt (SF)

Jørgen Jalland (SF), Fredrik Strømstad (Start), Tom Roger Ellefsen (SF), Magne Sturød (SF)

Mats Lehmann (SF), Andreas Tägstrøm (SF)

Hvordan går det i den kommende kampen mot Sandefjord?

• 2-0 til oss

Hvilke 3 lag avanserer og hvem ender med å kvalifisere seg for opprykk?

• Start, Odd og Moss. Sandefjord i kvalifisering

Evaluer menighetens innsats så langt denne sesongen.

• Menigheten har vært bra så langt denne sesongen. Tallrike og godt volum. Du er hjertelig velkommen til å se på treningen, selv om det skulle skje en gang i blant.

Til slutt, har du en hilsen til leserne på menighetens nettsider?

• Hei folkens! Lykke til med resten av sesongen. Vi fokuserer på videre fremgang på og utenfor banen. God sommer!