Hjemløs verdensmesterskap: Chile ser etter hjemmetopp

Det er den siste dagen for verdensløse verdensmesterskap i Santiago, og vertsnasjonen sikter mot en dobbeltspill fra 2014.

Chile møter Bosnia og Hercegovina i mennenes hjemløse verdensmesterskap-finale og Mexico i finalen i dameturneringen.

2014 hjemløse verdensmesterskap på den skotske fotballbloggen.
Mennene kom dit med en siste gispevinner mot Brasil i en 8-7-seier. Det var tett i den andre semifinalen også, med at bosnierne til slutt avsluttet en 5-4-seier over Polen.

Chiles kvinnelag møtte også Brasil i semifinalen, men likte en litt mer komfortabel 4-1-seier.

De møter imidlertid et formelt Mexico, med Ungarn borstet til side 13-1 i den andre semifinalen.

De chilenske mennene vil være på utkikk etter et andre hjemløse verdensmesterskap på tre år etter å ha vunnet turneringen i Mexico i 2012, mens Bosnia og Hercegovina får sin første smak av en hjemløs verdensmesterskap-finale.

Chiles kvinnelag

Etter å ha tapt finalen til Russland i fjor, er Chiles kvinnelag på jakt etter en første tittel, mens Mexico vil seire for å vinne for andre gang, har løftet pokalen i Rio de Janeiro tilbake i 2010.

Skottlands dårlige løp i gruppe D endte på fredag. Skottland går videre til Municipalidad de Santiago Cup. Nederlag mot Tyskland og seier over Østerrike i går betyr at skotten møter en Municipalidad de Santiago Cup 5. plass som spilles mot Hellas i dag.

Åtte trofeer er i ferd med å bli tatt over herre- og dameturneringene i dag med hvert lag involvert i den siste handlingsdagen.

Og du kan se all handlingen live på nettstedet for hjemløse verdensmesterskap

Er du med?

Turneringsuken er bare en del av arbeidet Hjemløse verdensmesterskap gjør rundt hele verden gjennom året.